Martin Consulting AB

Adress:
Bergsgatan 14

Postnummer:
647 30 Mariefred

E-post:
martin@modernatrappor.se

Telefon:
+46 70 670 59 04

Hitta hit

  Kontaktformulär


   Offertförfrågan

   Begär en kostnadsfri offert nedan

    Trappräcken

    Våra räckesmodeller

    Letar du efter coola inomhustrappor – är du i färd att bygga en trappa inomhus och letar efter matchande trappräcke har du hittat rätt. Våra trappräcken kommer i flera utföranden – alla avsedda att harmonisera med trapporna. Du väljer för närvarande mellan åtta modeller. Alla vackert formgivna och anpassade för våra trappor inomhus samt fristående entresolplan/balustrader eller i kombination av bägge. Vad kostar då kalaset – pris trappor och räcken – då behöver du bara klicka på Offertförfrågan och fylla i formuläret. Vi återkopplar naturligtvis snarast med ”bästa pris”!

    Du läser mer om respektive modell genom att klicka i menyraden ovan. önskar du fler bilder är det bara att ladda ned eller öppna PDF:n Räcken vilken du hittar under rubriken Broschyr i huvudmenyn.

    Våra olika Trappräcken

    Trappräcke Smide

    Räcket för den trendmedvetna.

    Ett klockrent val för dig som absolut vill sätta din egen prägel på hemmet. Endast fantasin sätter gränserna när du väljer ett trappräcke i Smide.

    Designa ditt eget trappräcke med hjälp av rund- & platt stål. Piffa sedan upp det med en fräck pulverlack som pricken över i för din trappas ledstång.

    I huvudsak använder vi oss av rund- och plattstål i olika dimensioner som grund för designen av våra trappräcken i Smide. Du kan välja mellan handledare i stål eller trä. Finish pulverlack eller valfri kulör från RAL kulörschema.

    Här kan du få inspiration och se våra tidigare produktioner av trappräcken i Smide.

    Trappräcke Marin

    Som det låter inspirerad av våra långa svenska kustlinjer.

    Våra trappräcken av marin stil passar in överallt och skäms inte för sig i storstadsmiljö eller landsbygd. Populärt val i vindsvåningar.

    Med runda räckesstolpar och ledstång får du ett mjukare formspråk på din trappa. Fyrkantiga räckestolpar och kvadratisk profil på handledaren ger ett stramare och modernare intryck av trappans helhet och trappräckets karaktär.

    Ett trappräcke ur vår marina stil med dess olika handledare ger ett modernt och stilfullt intryck på din trappa.

    Här kan du få inspiration och läsa mer om vårt trappräcke Marin och även trappräcket marin string som är designat med en tunn vajer för ett stramare formspråk.

    Trappräcke Funkis

    Tidlöst, enkelt och funktionellt trappräcke

    Fungerar i praktiken i vilken miljö som helst. Vill du tona ned det något kyliga intrycket det rostfria stålet åstadkommer väljer du en passande färg att pulverlacka trappräcket i. Skapa kontrast mellan de runda stolparna genom en handledare i fyrkantsprofil.

    Här kan du få inspiration och läsa mer om vårt Funkis trappräcke.

    Trappräcke i Glas

    Förstklassigt trappräcke för ditt hem

    Ett trappräcke i glas ger din trappa maximalt ljusgenomsläpp och är dessutom väldigt vackert, du kan välja mellan 8 mm tjockt glas eller 13 mm.

    Skilnaden på de olika varianterna är att det tjockare glaset är robust nog att skapa ett trappräcke utan täckesstolpar, dessa trappräcken blir otroligt vackra och sömmlösa.

    Här kan du läsa mer och få inspiration om våra trappräcken i glas.

    8 mm glas trappräcke

    13 mm glas trappräcke

    Trappräcke Spalje

    Retro stil i modern tappning

    Skippa det traditionella och välj istället en spalje – antingen design golv till innertak eller steg till innertak. Välj mellan tunna stänger i stål, wire eller nylon. De två sistnämnda går att utforma efter eget tycke och smak.

    Du kan välja mellan olika stilar och material på ditt trappräcke med spalje, se även vårt designade spalje trappräcke i funkis stil.

    Se olika varianter av våra spalje trappräcken och få inspiration här.

    Välj rätt räcke för din trappa

    Det är knepigt att välja rätt trappräcke, ta då hjälp av vår broshyr för trappräcken och gå igenom det med din partner, familj eller gör det gemensamt på arbetsplatsen om det är dit det nya räcket ska. I vår broshyr finner du all information och inspiration du kan behöva för att göra ett bra val av trappräcke till din gamla eller nya trappa. Fler hjälpsamma broschyrer hittar du högst upp i menyn på sidan.

    Material för våra trappräcken

    Våra trappräcken erbjuder vi i glas, rostfritt stål, trä i olika träslag och spalje av stål eller nylon. Du kan välja olika färger och finish på dina trappräcken och du finner all information om detta i vår broshyr för räcken.

    Har du frågor om trappräcken?

    Kontakta oss vid eventuella frågor om trappräcken så hjälper vi dig, det är viktigt för oss att du som kund blir så nöjd som möjligt och att vi kan erbjuda dig all hjälp som du kan behöva. Du når oss på telefon eller email nedan, välkommen!

    Email : martin@modernatrappor.se

    Telefonnummer: +46 70 670 59 04

    Offentlig miljö

    OFFENTLIG MILJÖ

    Läs mer om våra trappor

    Värt att veta

    VÄRT ATT VETA

    Läs mer...

    Offertförfrågan

    SKÖTSELRÅD

    Läs om skötsel & underhåll här