Martin Consulting AB

Adress:
Bergsgatan 14

Postnummer:
647 30 Mariefred

E-post:
martin@modernatrappor.se

Telefon:
+46 70 670 59 04

Hitta hit

  Kontaktformulär


   Offertförfrågan

   Begär en kostnadsfri offert nedan

    Spiraltrappor – Hitta din spiraltrappa hos oss!

    Spiraltrappa av elegant design och för hem eller kontor

    Söker du en spiraltrappa inomhus med trappsteg i ek eller en ledstång trappa elegant välvd av lamell skiktad ek vänder du dig tryggt till oss. Vår spiraltrappa kännetecknas av elegant design och härliga proportioner mellan trappans alla delar.

    Varför en spiraltrappa?

    Spiraltrappan är förutom elegant och vacker dessutom platsbesparande och gör det möjligt att få en vacker och funktionell trappa som tar upp mindre plats än exempelvis en L trappa. En spiraltrappa gör det även enklare att placera trappan centralt i hemmet eller den offentliga miljön då den inte tar upp lika stor plats.

    Spiraltrappor i trä eller stål

    Du kan med ro välja spiraltrappa i trä eller stål – oavsett vilken är varje detalj omsorgsfullt tillverkad med yttersta hantverksskicklighet.

    Ett exempel – vår handledare trappa (ledstång) har eleganta avslut i borstat rostfritt stål som ger trappan den extra piff du säkert önskar dig!

    Spiraltrappor med trappsteg av glas

    Utmana konventionerna och välj steg i glas till din spiraltrappa. Tidlöst och modernt på samma gång. Hos oss har du flera olika designval på din spiraltrappa. Kontakta oss och beskriv din drömtrappa så hittar vi en lösning för dig!

    Vi mäter och skräddarsyr din spiraltrappa inomhus

    Vi hjälper dig när du ska beställa en inomhus spiraltrappa så att all mätning och förberedelse sker på rätt sätt, vi kommer hem till dig och ser över om vi kan anpassa din spiraltrappa för ditt hus så att allting passar om det skulle behövas. Det är viktigt för oss att alla mått och förutsättningar stämmer överens med den trappan som du har valt så att vi enkelt kan leverera och montera din spiraltrappa när det är dags. Vid hembesök faktureras 2500 kr inklusive moms för mätning och framställning av ritningar, köper du en spiraltrappa hos oss efter besöket så dras beloppet av från fakturan av trappan.

    Köpa spiraltrappor – Inklusive montering av spiraltrappor inomhus

    Vi vill att du som kund blir nöjd med din spiraltrappa inomhus från oss, därför är det viktigt att det blir enkelt och smidigt för dig vid köp av trappa. Vi levererar därför alltid våra trappor och spiraltrappor inklusive montering, vi gör inga undantag från denna regeln.

    Specifikationer och tillval till spiraltrappor inomhus

    Design öppen (endast plansteg) eller stängd (sätt- & plansteg). Trappstegen på spiraltrappan kommer i diameter på max 180 cm vid fribärande steg och max 300 cm med förstärkning under steg. Stegtjocklek 40 mm.

    Du kan välja centrumpelarens material i antingen borstat rostfritt stål, pulverlack RAL eller lameller av trä. Dimensionen för centrumpelaren är 14 cm. Infästning i golv samt bjälklag övre plan. Du kan välja typ av träslag för stegen i bok, ek, ask, lönn och valnöt.

    Träslagen behandlas i olja eller semi matt lack (standard), bets & semi matt lack samt vitpigmentering (kostnadstillägg). För spiraltrappor har vi flera lämpliga räckesmodeller; Marin, Funkis, Klassisk och Smide.

    Trapporna finns även som modell med utanpåliggande välvt vangstycke i stålplåt; -utförande i borstat rostfritt stål alternativt pulverlack RAL.

    Notera att diameter understigande 134 cm inte är lämpligt ur funktionshänseende (2 x 6o cm stegbredd + 14 cm centrumpelare).

    Spiraltrappor i olika diameter

    Hos oss hittar du spiraltrappor i olika storlekar, du finner spiraltrappor med olika diameter och som därför konstrueras på olika sätt. De största skillnaderna mellan spiraltrapporna och dess diameter har att göra med hur mycket stöd spiraltrappan behöver. Läs mer om respektive spiraltrappa: Spiraltrappa maximum 180 cm diameter, Spiraltrappa minimum 180 cm diameter.

    Vårt sortiment av spiraltrappor!

    Nedan ser du några spiraltrappor vi har monterat genom tiderna i olika kontor och hem, oavsett vad du söker för trappa så hittar du alltid rätt trappa och räcken för det utrymme eller plats som du söker en trappa för. Våra trappor kommer alltid med montering och vi kontrollerar, mäter och skapar ritningar för dig när du ska köpa trappor från oss.

    Offentlig miljö

    OFFENTLIG MILJÖ

    Läs mer om våra trappor

    Värt att veta

    VÄRT ATT VETA

    Läs mer...

    Offertförfrågan

    SKÖTSELRÅD

    Läs om skötsel & underhåll här