Martin Consulting AB

Adress:
Bergsgatan 14

Postnummer:
647 30 Mariefred

E-post:
martin@modernatrappor.se

Telefon:
+46 70 670 59 04

Hitta hit

  Kontaktformulär


   Offertförfrågan

   Begär en kostnadsfri offert nedan

    Ståltrappa

    En ståltrappa erbjuder en rustik och robust känsla till det rum som den är monterad i, förutom detta så är det även en slitstark och kvalitativ trappa som går att designa för rätt känsla i alla rum.

    Vi ser vanligtvis ståltrappor i form av tvåbalks trappor i offentliga miljöer där steg bredden kräver lite extra för möten i trappen. Men dessa trappor kan även nyttjas i hemmet och man kan då bygga in utrymmet under trappen och göra det till förrådsutrymme eller nyttja utrymmet på annat sätt.

    Ståltrappor i olika varianter

    Ståltrappan är ett kärt barn och kommer i flera olika modeller och varianter, du finner ståltrappor i allt från enbalks-trappor, tvåbalks-trappor, spiraltrappor och även för mindre trappor till loft eller vind.

    Vi erbjuder dig en rak trappa i stål och trä eller en ståltrappa i L och U modell. Oavsett vad du letar efter så skapar vi en design för dig i trappor av alla olika material.

    Köp ståltrappa hos Moderna trappor – konsultation och montering!

    När du ska köpa en trappa så är det viktigt att alla mått och ritningar kommer på plats så fort som möjligt, detta så att du kan planera och välja ut den trappmodell som passar ditt hem bäst.

    Vi hjälper dig effektivt med ett hembesök där du kan beskriva dina önskemål så tar vi fram rätt mått och ritar upp ritningarna för din trappa. Köper du sedan en trappa hos oss så drar vi av kostnaden från konsultationen på din faktura av trappan. Vi kommer även och monterar trappan hos dig när den levereras, detta är alltid inkluderat när du köper trappa från oss!

     

    Våra Ståltrappor -Vi är experter på ståltrappor inomhus

    Vi skapar och tar fram en ståltrappa för just dig med steg, räcke och ledstången anpassad efter dina önskemål. Vi är experter på ståltrappor inomhus och är säkra på att vi kan ta fram din dröm trappa! Välj en av våra många trappor så ser vi till att trappan tillverkas precis så som du vill ha den i ditt hem, oavsett om du letar efter raka trappor eller en L eller U trappa så har vi trappan för dig!

    Förutom att vi gör flera av våra trappmodeller i varianter av stål och rostfritt stål så gör vi även vackra smidesräcken för din ståltrappa om det är vad du vill ha. Smidesräcken kan du själv designa med oss och vi gör dessa i både rund och platt stål. Vi har även lanserat möjligheten att få läderlindad handledare som gör sig väldigt bra till ståltrappan och andra trappor i vårt sortiment. Du kan även välja en trappa med spalje i stål eller trappräcke med stålvajer till flera av våra olika trappmodeller.

    Du har stor möjlighet att designa och skapa din egna unika ståltrappa hos oss med olika varianter av steg, räcken och handledare. För att se alla alternativ av trappor och ståltrappor kan du se våra broschyrer för trappor och räcken i navigationen högst upp på sidan.

    Välj en ståltrappa som håller!

    Fördelarna med en ståltrappa är att de oftast står länge och sällan gnisslar eller ger ifrån sig oljud efter en längre tid av användning, detta beror självklart på vilken modell av ståltrappa du väljer och från vilken tillverkare av trappor.

    Vi på Moderna Trappor kan med säkerhet säga att våra trappor är framtagna för att hålla länge, oavsett om du vill ha en rak trappa eller svängande trappa så kommer det inte att tummas på kvaliteten av din trappa och du kan räkna med att din trappa inomhus kommer stå kvar i många år.

    Kontakta oss för råd vid val av ståltrappa

    När du försöker hitta den rätta trappan eller ståltrappa till ditt hem eller kontor så kan detta ibland kännas överväldigande, just därför bör du kontakta oss så att vi kan hjälpa dig med val av ståltrappa eller andra varianter av trappor. Du når oss bäst på e-mail eller telefon. Välkommen till Moderna trappor!

    Email : martin@modernatrappor.se

    Telefonnummer: +46 70 670 59 04

    Offentlig miljö

    OFFENTLIG MILJÖ

    Läs mer om våra trappor

    Värt att veta

    VÄRT ATT VETA

    Läs mer...

    Offertförfrågan

    SKÖTSELRÅD

    Läs om skötsel & underhåll här